У Глухові збирають гроші для офіцера-АТОвця, дворічного хлопчика і молодого батька

05.09.2019

Ці жителі Глухова через несподівані хвороби потрапили у дуже скрутне становище, але продовжують сподіватися на краще, бо люди потроху перераховують гроші, допомагають.

25-річний військовослужбовець, ветеран АТО Владислав Ткаченко, який у 2016 році разом з побратимами підірвався на розтяжці, через це зараз має величезні проблеми зі здоров’ям. Кожен крок молодому хлопцю дається важко, Влад вже забув, як пересуватися без допомоги палиці. Наразі він чекає на дороговартісну операцію по відновленню суглобів на обох ногах, загальна вартість якої складає 351 тис. грн. За допомогою волонтерів та небайдужих людей йому майже вдалося зібрати необхідну суму. Наразі не вистачає 9 477 гривень. Після операції на офіцера ще чекає період реабілітації, тож будь-яка допомога для нього – це сподівання на краще. Карта ПриватБанку – 5168 7427 2506 1117, отримувач Владислав Сергійович Ткаченко.

Маленький Андрій Кузнецов  цієї осені буде святкувати свої солодкі 2 рочки, але чи у колі рідних чи під час процедур у лікарні – поки не відомо. Але відомо одне – він та його рідні понад усе бажають, аби лікування скоріше закінчилось та малюк міг повернутися до свого звичайного дитячого життя: бавитись з іншими дітьми у пісочниці, качатися на гойдалках та радіти простим речам. У липні малому встановили невтішний діагноз – злоякісна пухлина, та разом з тим знайшли ще одне новоутворення у черевній порожнині. Малюк разом з мамою Євгенією наразі проходять хіміотерапію у гематологічному відділені Сумської обласної дитячої лікарні та чекають на подальші призначення. Кожна процедура, кожна таблетка, тимчасове проживання в іншому місті – великі гроші. Сім’я Кузнецових щиро дякує усім, хто їх підтримує їх родину у скрутну хвилину. Карта ПриватБанку 5168 7427 1108 3661, отримувач Кузнецова Євгенія Валеріївна.

Життя молодої сім’ї Новікових , яка переїхали до Глухова із Суходолу, розділилось на «до» і «після». 36-річний Володимир чекає на операцію по видаленню злоякісної пухлини головного мозку. Після публікації в газеті, після повідомлень в інтернеті вдалося назбирати необхідну суму у 80 тисяч на операцію, яку назначили на 3 вересня у київській клініці «Феофанія». Але на реабілітацію, за попередніми скромними підрахунками, потрібно зібрати 20 тис. гривень. Дружина Лариса знаходиться у декреті, доглядає їхню маленьку дитину, тож матеріальні ресурси сім’ї давно вичерпано. Кожна гривня – велика допомога та підтримка.

Карта ПриватБанка 5168 7573 7680 5745, отримувач Володимир Олександрович Новіков.

nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: