У ТРЦ поліція затримала наркодилера

05.09.2019

Коли працівники Охтирського відділу поліції отримали інформацію, що 19-річний місцевий торгує марихуаною, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст 307 КК України « Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів», в рамках якого розпочали ряд заходів, спрямованих на документування протиправної діяльності.

Інформація знайшла своє підтвердження. Молодого чоловіка затримали в приміщенні одного з торгівельно-розважальних закладів міста після збуту «дози» наркотику . При ньому поліцейські виявили отримані від продажу гроші, а також ще один пакунок з марихуаною, який призначався черговій наркозалежній особі.

Порушника затримали і доставили до відділу поліції.

« За місцем його мешкання був проведений санкціонований обшук. В будинку знайшли подроблену марихуану, пристрої для куріння, а на території домоволодіння 80 кущів коноплі, — говорить Руслан Кладько, начальник Охтирського відділу поліції, — куші ми знищили. За цінами чорного ринку», вартість знищених нами нарковмисних рослин складає понад 300 тисяч гривень. Тож своїми діями ми не тільки лишили зловмисника прибутку, але й вберегли чиєсь життя від наркотичної залежності».

Наразі зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі готують клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Покаранням за оборудки з наркотиками може стати від 6 до 10 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: