Як у Сумах затримували водія «під кайфом»

06.09.2019

Нещодавно на вулиці Троїцькій за порушення ПДР патрульні зупинили водія автомобіля Chery Kimo. Спілкуючись із чоловіком, патрульні виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Інспектори звернулися з вимогою надати для перевірки документи. Коли громадянин відкрив сумку, поліцейські побачили в ній, ймовірно, наркотичну речовину та різні ампули. Не розгубився й сам громадянин — він хотів сховати її в автомобілі, однак вартові порядку затримали його.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Після цього 35-річний керманич надав інспекторам для перевірки посвідчення водія, яке викликало в них сумніви з приводу його дійсності. Жодних голограм та елементів захисту, а також вклеєна фотокартка — такі ознаки підробки виявили вартові порядку. Під час візуального огляду, у транспортному засобі, додатково, була виявлена речовина, ймовірно, наркотичного походження.

Щодо самого водія, то в медичному закладі він вирішив здати аналіз біосередовища на вміст наркотичних речовин. За декілька днів охоронці порядку отримали медичний висновок, який підтвердив, що на момент керування автомобілем керманич знаходився в стані наркотичного сп’яніння, тож на нього склали адмінпротокол за ст. 130 (керування в стані наркотичного сп’яніння) КУпАП.

За фактом виявлених невідомих речовин відкрито кримінальне провадження, тривають слідчі дії.

Патрульні виявили водія в стані наркотичного сп’яніння

Документи з ознаками підробки та, ймовірно, наркотичну речовину виявили патрульні у водія, який керував авто в стані наркотичного сп’янінняВІДЕО: http://bit.ly/2klKVNEНещодавно на вулиці Троїцькій, за порушення ПДР патрульні зупинили водія автомобіля Chery Kimo. Спілкуючись із чоловіком, патрульні виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Інспектори звернулись з вимогою надати для перевірки документи. Коли громадянин відкрив сумку, то поліцейські побачили в ній, ймовірно, наркотичну речовину та різні ампули. Не розгубився й сам громадянин — він хотів сховати її в автомобілі, однак вартові порядку затримали його.На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.Після цього, 35-річний керманич надав інспекторам для перевірки посвідчення водія, яке викликало в них сумніви з приводу його дійсності. Жодних голограм та елементів захисту, а також вклеєна фотокартка — такі ознаки підробки виявили вартові порядку. Під час візуального огляду, у транспортному засобі, додатково, була виявлена речовина, ймовірно, наркотичного походження.Щодо самого ж водія, то в медичному закладі він вирішив здати аналіз біосередовища на вміст наркотичних речовин.За декілька днів охоронці порядку отримали медичний висновок, який підтвердив, що на момент керування автомобілем керманич знаходився в стані наркотичного сп’яніння, тож на нього склали адмінпротокол за ст. 130 (керування в стані наркотичного сп’яніння) КУпАП.За фактом виявлених невідомих речовин відкрито кримінальне провадження, тривають слідчі дії.#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Опубліковано Патрульна поліція Сумської області Пʼятниця, 6 вересня 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: