«Давай допоможемо бабусі»: сумські студенти долучилися до благодійної акції

06.09.2019

5 вересня волонтери Сумського державного університету стали учасниками всеукраїнської акції #letshelpbabusya – «Давай допоможемо бабусі». Акція відбулася в кількох сумських супермаркетах. Волонтери оплачували покупки пенсіонерів на суму 200 гривень та допомагали донести закупки до дому чи до зупинки. Ініціатор акції – Міжнародний благодійний фонд «Let’s help». Мета акції – привернути увагу суспільства до низької платоспроможності пенсіонерів. Організувати акцію у Сумах допомогла громадська організація «Клуб «Шанс».

Учасниця акції Дарина Масалітіна говорить, що пенсіонери ніяковіли та щиро дякували за допомогу: «Дідусі та бабусі спілкувалися з нами, розповідали про своє життя, проблеми, зокрема, і про нестачу фінансів. Дехто з них плакав, а ті, що скромно відмовлялися від допомоги, запевняли, що є люди, яким допомога потрібна більше».

Волонтер Марина Медведєва зауважила, що багато пенсіонерів з подивом запитували, що їм необхідно буде зробити навзаєм. На що учасники акції відповідали: «Бути щасливими ще багато-багато років!».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: