Присвятив мамі: Сумський студент Зінченко забив перший гол у відбірковій грі до Євро-2020

08.09.2019

Учора, 7 вересня, у матчі відбору на Євро-2020 збірна України розгромила Литву (3:0) на виїзді. Перший м’яч за команду Андрія Шевченка забив півзахисник збірної України з футболу, захисник англійського «Манчестер Сіті», студент СумДПУ ім. А. С. Макаренка Олександр Зінченко.

Спортсмен присвятив цей гол своїй мамі, в якої вчора ж, 7 вересня, був день народження. «Быстрый гол раскрепостил нас и снял напряженность. Его я хочу посвятить своей маме, у нее сегодня день рождения. Очень ее люблю и желаю ей крепкого здоровья. Все остальное будет. В прошлому году тоже забил гол на ее день рождения. Не знаю, что делать, наверное, перед каждым матчем думать, что у мамы день рождения, тогда, может, буду забивать больше, чем Месси», — розповів він після гри, передає UA-football.

Також футболіст поділився враження від гри з литовцями. «Мы настраивались на такой результат. Для нас не важно какой счет, так как мы взяли три очка. Была установка тренерского штаба нагнетать и давить на соперника. Были некоторые проблемы, но у нас в целом все получалось», — додав він.

«Манчестер Сіті» на своїй офіційній сторінці в Twitter привітав українця із забитим м’ячем.

Zinchenko got Ukraine off to a flyer, scoring the opening goal as they defeated Lithuania 0-3 their European qualifier https://t.co/iEeUQsuH1R

— Manchester City (@ManCity) September 7, 2019

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: