Звільненого прокурора Сумської області нагородили нагрудним знаком

09.09.2019

Наказом Генерального прокурора України за тривалу і бездоганну службу в органах прокуратури прокурора Сумської області Матвійчука Віталія Анатолійовича нагороджено найвищою відзнакою – нагрудним знаком «Почесний працівник прокуратури України».

Сьогодні, 9 вересня, отримавши в урочистій обстановці нагрудний знак, прокурор Сумської області повідомив колективу, що написав заяву про звільнення з посади прокурора Сумської області та органів прокуратури за власним бажанням у зв’язку з виходом на пенсію за вислугою років.

Користуючись нагодою, Віталій Матвійчук звернувся до колективу прокуратури Сумської області, який очолював майже п’ять років: «У правоохоронних органах я працюю з 1989 року. На сьогодні я генерал, прокурор області, хоча починав з патрулювання вулиць у складі загонів дружини. Але прийшов час подивитись на життя з іншої сторони. Тож дякую кожному з вас і всьому колективу прокуратури, адже саме завдяки вам вдавалось реалізовувати найамбітніші плани та задуми. Пишаюсь тими здобутками, які нам з вами разом вдалось досягти. Знаю точно, що головне – мати в житті мету і йти до неї. Окрема подяка колегам з Генеральної прокуратури України та інших правоохоронних органів за багаторічну співпрацю. Хочу також висловити слова подяки працівникам ЗМІ, які висвітлювали діяльність органів прокуратури Сумщини, дотримуючись стандартів журналістики та професійної етики. Сподіваюсь, що у всіх розпочатих кримінальних провадженнях будуть прийняті справедливі рішення. Також бажаю всім гідно пройти ті випробування, які їх очікують незабаром».

Нагадаємо, наказом Генерального прокурора з 10 вересня 2019 року Віталія Матвійчука звільнено з посади прокурора Сумської області за власним бажанням.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: