У Сумах дуже п’яний водій врізався в огорожу будинку

09.09.2019

Днями, рано-вранці, інспектори отримали повідомлення про ДТП на вулиці Батуринській. Уже на місці події патрульні побачили пошкоджений автомобіль Seat Cordoba, водій якого в’їхав у паркан приватного будинку.

Поблизу знаходилася заявниця, а також чоловік та жінка з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Як встановили патрульні, це були керманич та пасажирка легковика. На щастя, жоден із них тілесних ушкоджень не отримав.

Встановивши хронологію подій, патрульні з’ясували, що 26-річний чоловік розпивав алкогольні напої разом зі своєю знайомою, а потім сів за кермо автівки. Однак, під час руху, він не врахував безпечної швидкості й допустив наїзд на паркан. «Так… Документів на автомобіль немає. Водійського теж немає. Ще й п’яний. І що?» — без зайвих питань водій сам усе розповів вартовим порядку.

Надалі громадянин почав поводитися агресивно, виражатися нецензурною лайкою в бік мешканців вулиці та погрожувати їм, тож інспектори застосували до нього кайданки.

У присутності двох свідків чоловік категорично відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.

Патрульні склали на нього чотири адміністративні матеріали:

 ст. 124 КУпАП: вчинення дорожньо-транспортної пригоди;

 ч. 1 ст. 130 КУпАП: відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, яка керувала транспортним засобом з ознаками сп’яніння;

 ч. 1 ст. 126 КУпАП: керування транспортним засобом без відповідних документів;

 ч. 2 ст. 126 КУпАП: керування транспортним засобом особою, яка не має права керування.

Під час візуального огляду автівки у багажнику патрульні виявили пристрій для вживання, ймовірно, наркотичних речовин. Тож на місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: