У Сумах не можуть знайти кошти на освітлення школи № 1 ім. В. Стрельченка

10.09.2019

Невтішну відповідь міської влади отримала електронна петиція Юрія Волощенка «Освітлення школи № 1 ім. В. Стрельченка». Звернення розглянули в департаменті інфраструктури міста Сумської міської ради та зазначили наступне:

«Повідомляємо, що через недостатнє фінансування робіт по поточному ремонту та утриманню електромереж зовнішнього освітлення в 2019 році КП «ЕЗО «Міськсвітло» СМР працює лише по усуненню пошкоджень на мережах, а улаштування нових мереж в поточному році не передбачене.

Відповідно до п. 5 ст. 22 Бюджетного кодексу департамент інфраструктури міста Сумської міської ради, як головний розпорядник бюджетних коштів з даного питання, здійснює управління бюджетними коштами у межах встановлених йому бюджетних призначень, забезпечуючи їх ефективне, результативне і цільове використання.

Станом на серпень 2019 року залишки вільних коштів на виконання даних робіт відсутні.

При наявності економії коштів після проведення робіт по ремонту об’єктів комунального господарства та благоустрою, передбачених планом фінансування на поточний рік або у разі виділення додаткових коштів на проведення освітлення по місту Суми, департаментом буде врахована Ваша пропозиція щодо освітлення школи №1 ім. В. Стрельченка.

У разі недостатнього фінансування у поточному році при формуванні проекту міського бюджету на 2020 рік та прогнозу міського бюджету на 2021-2022 роки департаментом інфраструктури міста СМР буде підготовлена та направлена пропозиція до профільної депутатської комісії щодо внесення цього об’єкту до титульного списку на 2020 рік».

Зауважимо, що вже не перший рік ця проблема не знаходить позитивного вирішення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: