Обвинувачені у справлянні природних потреб на пам’ятний знак Героїв Небесної сотні «відхрещуються» від вилученого мобільного телефону

11.09.2019

У справі обвинувачених у справлянні природних потреб на пам’ятний знак Героїв Небесної Сотні досліджували мобільний телефон. Цей речовий доказ, за версією сторони обвинувачення, вилучили в одного з чоловіків під час затримання.

Суддя Олексій Сибільов запитав у обох обвинувачених, чи належить комусь із них телефон. Один із чоловіків відповів «ні», інший – що не може дати відповідь на запитання. Далі суддя ввімкнув на телефоні запис події, що, за версією слідства, сталася в ніч проти 29 серня в сквері Героїв Небесної Сотні.

На наступне судове засідання, яке призначили на 24 жовтня, прокурор має забезпечити явку фахівця в галузі інформаційних технологій для дослідження телефону в його присутності.

Двох чоловіків прокуратура обвинувачує в тому, що 29 червня 2018 року о другій годині ночі, прогулюючись вулицею Петропавлівська в Сумах, вони справляли природні потреби на пам’ятний знак, встановлений на честь загиблих Героїв Небесної Сотні. Особи обвинувачуються у вчиненні хуліганства групою осіб, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось винятковим цинізмом.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: