У Сумах провели Олімпійський урок для тисячі школярів

11.09.2019

10 вересня 2019 року у легкоатлетичному манежі Сумського державного університету зібралося майже 1000 школярів міста Суми, для яких Сумським обласним відділенням Національного Олімпійського комітету України, Департаментом освіти і науки та управлінням молоді та спорту Сумської обласної адміністрації за підтримки управління освіти і науки Сумської міської ради провели Відкритий Олімпійський урок в області.

У програмі заходу вихованцями дитячо-юнацьких спортивних шкіл та професійними спортсменами представлено показові виступи з баскетболу, хокею на траві, футзалу, фігурного катання на роликових ковзанах, художньої гімнастики, спортивної акробатики, панкратіону, дзюдо, боксу та карате. Перлиною став виступ вихованців обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів «Інваспорт» з пара-карате, які показали своїм одноліткам, що спортом можна і потрібно займатися, не зважаючи на умовності.

Учні загальноосвітніх шкіл міста мали можливість також проявити себе та показати власну спритність у комбінованих естафетах. І хоча перемогла одна команда, нагороди та пам’ятні подарунки отримали всі, тому що кожен, хто займається фізичною культурою та спортом, вже є переможцем у боротьбі за власне здоров’я, довголіття та квітуче майбутнє.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: