У Глухові по-тихому звільнили Зеленського

12.09.2019

У Глухівському міськвиконкомі тихо позбавились в.о.заступника міського голови Зеленського.

Звільнення в.о. заступника міського голови Ігоря Зеленського відбулось у кулуарах Глухівського міськвиконкому тихо і без скандалу. Інформація про нього вже зникла із офіційного сайту міської ради. Про причини ніхто офіційно не повідомляє. Його незаконне призначення на початку року (обіймав посаду без затвердження кандидатури сесією) викликало негатив, але хто у Глухівській раді реагує на якісь питання опозиції чи громадськості? Це був кадр у стилі правління Терещенка: не глухівчанин, з сумнівною біографією і незрозумілими повноваженнями. Хоч пан Зеленський офіційно курував ЖКГ, та всім було зрозуміло, що він абсолютно не компетентний у цьому.

У відкритих джерелах журналісти знайшли інформацію, що в 2011 році людина з таким прізвищем та ім’ям була засуджена в Сумах на п’ять років за корупційну діяльність (хабар). Ігор Зеленський здивував усіх і декларацією: людина, яка офіційно офіційно не має бізнесу, машини, квартири, позичила комусь 777 тисяч доларів. Навіщо такий цінний сумський кадр був потрібен меру Мішелю (за неофіційними даними, Зеленський навіть якийсь час жив у будинку міського голови), невідомо.

Деякі джерела пов’язували його з кримінальним кланом, який прислав свого чоловічка поближче до кордону контролювати контрабанду.

Враховуючи загальну ступінь деградації нинішньої влади, її некомпетентність і патологічне проявляння свого «я», ситуація із звільненням якогось прийшлого зама виглядає забавкою. Насправді зайвий раз підкреслює закритість і непрозорість влади, яка навіть не бажає нічого пояснювати.

nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: