Прокляла усіх поліцейських у Сумах екс-кандидатка на пост мера

12.09.2019

Жінка, яка проклинала усіх поліціянтів і нецензурно лаялась під час оформлення на неї матеріалів за порушення Правил дорожнього руху, виявилась колишньою кандидаткою на пост Сумського міського голови Галиною Орел.

Нагадаємо, у Сумах патрульні зупинили Lexus під керуванням пані Орел. Причиною зупинки стала відсутність лівого дзеркала заднього виду в авто, повідомив речник Управління патрульної поліції Сумщини Олег Сологуб. За його словами, у зв’язку із проханням водійки перенести розгляд адміністративної справи, їй виписали сповіщення з’явитися до Управління патрульної вранці 7 вересня. Але жінка не прийшла. Тож справу розглянули без неї. Патрульні склали постанову про притягнення пані Орел до адміністративної відповідальності за ст. 121 КУПАП, призначивши стягнення у вигляді 340 гривень штрафу. Постанову надіслали водійці поштою.

Галина Орел відома у Сумах тим, що у 2014 році балотувалася на пост мера Сум. У нульових вона очолювала у місті службу таксі «Волга-Волга». Тоді жінка опинилася в епіцентрі скандалу через конфлікти з іншими службами таксі за парковки. Її таксисти забороняли іншим паркуватися в окремих місцях Сум.

Також пані Орел займалася ювелірним бізнесом і керувала кондитерською фабрикою «Сумчаночка». Остання також була причиною скандалу. Кіоски «Сумчаночки», за даними Сумської мерії, були встановлені незаконно. Через це приймалися рішення про їх демонтаж, а Галина Орел, у свою чергу, влаштовувала вуличні акції протесту.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: