На Сумщині готуються до осіннього призову

16.09.2019

Важливі питання організації та проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу восени 2019 року розглянули під час інструкторсько-методичних навчань за участю представників влади, військкоматів, членів призовних комісій та лікувальних закладів

Заступник голови облдержадміністрації, голова обласної призовної комісії Іван Боршош зауважив, що в жовтні – грудні цього року всі відповідальні за призов структури повинні докласти максимум зусиль для виконання плану в повному обсязі.

«Нагадаємо, що завдання з призову на строкову військову службу у квітні-червні 2019 році Сумська область виконала на 100 відсотків. Проте не всі райони та міста можуть зарахувати собі в позитив ці досягнення», – зауважив він.

Начальник управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи облдержадміністрації Віталій Тимошенко наголосив на тому, що проведення призову на строкову військову службу залежить від того, як організована робота з оповіщення призовників, проведення роз’яснювальної роботи. Це ті головні завдання, належне вирішення яких забезпечить виконання плану з призову на строкову військову службу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: