Будучи одним із найбільших забруднювачів України, сумський водоканал переміг у конкурсі «Еко Тріумф 2019»

16.09.2019

Вперше у рамках п’ятого екологічного форуму «Lviv Eco Forum» Асоціація «Укрводоканалекологія» організувала Всеукраїнську премію «Еко Тріумф 2019». Конкурс проводився за сприяння Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та Міністерства екології та природних ресурсів України з метою популяризації впровадження більш чистих технологій виробництва, систем екологічного управління, екологічних інновацій та ініціатив.

КП «Міськводоканал» перемогло у номінації «Найуспішніший реалізований екологічний проект серед водоканалів», представивши проект «Застосування методу індуцированої активації активного мулу (хімічного мутагенезу) на очисних спорудах м. Суми», повідомили на підприємстві.

Нагадаємо, Держводагентство оприлюднило «ТОП-100» найбільших підприємств-забруднювачів за 2018 рік. Сумське КП «Міськводоканал» у списку — на 11 місці. До переліку увійшли підприємства, які скидають у природні водні об’єкти зворотні (стічні) води без очистки або після очисних споруд і якість яких не відповідає встановленим у дозволах на спеціальне водокористування гранично допустимим скидам.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: