Сумчанка пропонує спустити Лисенка і Войтенка із пандусу в недобудованому за три роки підземному переході

16.09.2019

Якщо високопосадовці в сумській мерії гадають, що містяни ще довго терпітимуть об’єкти, які не можуть доробити до кінця роками, то глибоко помиляються, бо в декого уже з’явилося бажання фізично помститися чиновникам за бедіяльність.

Наприклад, сумчанка Оксана Швець запропонувала спустити мера Олександра Лисенка і його першого заступника Володимира Войтенка із пандусу в недобудованому за три роки підземному переході. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці:

«Мені цікаво, для кого зроблений цей пандус? І чому вони розведені по різним краям підземного переходу? Це для того, щоб людям ускладнити життя, збільшивши дорогу? Чи може щоб людина на інвалідному візку, спускаючись не встигла загальмувати, а може і просто фізично не змогла, і перекинулася через тих дві сходинки, що внизу?

І як довго цей дерев’яний тимчасовий поміст буде у цьому переході? Хіба у цьому полягав кількамільйонний ремонт підземного переходу…

А ще було б цікаво посадити нашого мера Лисенка, його заступника Войтенка і начальника УКСу Шилова в інвалідні візки і попросити піднятися чи спуститися по цьому пандусу. Переконана, тоді б вони зовсім по-нішому ставилися б до своїх обов’язків!

А ви погоджуєтеся зі мною, друзі?».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: