Обшуки у сумських «блатних»: продовження історії

17.09.2019

У Сумах, незважаючи на рішення суду, поліція не повернула квадроцикли Федерації мотоспорту.

Вчора, 16 вересня, Сумський апеляційний суд повідомив, що ще в п’ятницю скасував рішення суду першої інстанції та відмовив слідчому в задоволенні клопотання про накладення арешту на майно, вилучене у члена Федерації мотоспорту Дмитра Ткаченка.

Нагадаємо, йдеться про скандальне вилучення квадроциклів у рамках розслідування викрадення авто дружини старшого оперуповноваженого Сумського відділу поліції Артура Кудаковського.

Як повідомив Дмитро Ткаченко, ще в п’ятницю він звернувся до Сумського райвідділу поліцію з рішенням Апеляційного суду про скасування арешту квадроциклів. Однак, поліція їх не повернула, посилаючись на те, що в рішенні Апеляційного суду не зазначено «зобов’язати повернути». У той же час арешт скасований і, відповідно, Дмитро Ткаченко має право забрати транспортні засоби. Більш того, Апеляційний суд у своєму пресповідомленні акцентував увагу, що поліція і прокуратура «не надала суду доказів, що вилучені речі можуть бути речовими доказами у кримінальному провадженні, відкритому за фактом викрадення автомобіля».

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: