Керівник “Роад Констракшн” розповів про основні вектори розвитку компанії-лідера дорожньої галузі

17.09.2019

Керівник “Роад Констракшн” Олексій Макарюк розповів про основні вектори розвитку компанії.

— Які основні цілі «РОАД КОНСТРАКШН»?

— До основних функціональних обов’язків моєї посади виконавчого директора входить планування діяльності компанії, її розвитку, організація та узгодження роботи усіх структурних підрозділів, контроль за виконанням планів стратегічного та тактичного рівнів тощо. Ми поставили собі за мету зробити безпечним пересування людей та вантажів шляхами нашої країни підсилюючи тим самим її економіку. Не дивлячись на таке коротке формулювання, досягнення цієї мети є кропіткою працею. Ми постійно розвиваємо своє виробництво, освоюємо випуск нових видів продукції, щорічно розширюємо матеріально-технічну базу, проводимо дослідження тощо. Постійно дивлячись вперед, ми ставимо собі амбітні цілі і, як правило, досягаємо їх раніше запланованого терміну.

Прагнення розвитку та ті зусилля, які ми прикладаємо для цього, призводять до збільшення наших можливостей і наближають до нашої мети. Колись ми починали свою діяльність з однієї одиниці обладнання, яке можна було розмістити на ділянці в 1 кв.м., а зараз маємо потужні бетонний та асфальтобетонний заводи, лінію з виробництва фігурних елементів мощення, більше 60 одиниць сучасної техніки, власні складські, виробничі та офісні приміщення, найсучасніше геодезичне обладнання тощо.

— Розкажіть, будь-ласка, про ті заходи, які втілюються на базі ТОВ «РОАД КОНСТРАКШН» для утримування лідерських позицій на ринку дорожнього ремонту та будівництва.

— Коли ми говоримо про якість нашого продукту, то вона, насамперед, забезпечується поєднанням зусиль усієї нашої команди. На даний час в компанії працює майже 200 осіб і однією з запорук ефективності є підвищення кваліфікації наших кадрів. Нещодавно було затверджено тактичний план з підвищення кваліфікації, а статтю витрат з підвищення кваліфікації кадрів визначено однією з пріоритетних. Співробітники компанії регулярно проходять як обов’язкове навчання, передбачене чинним законодавством, так і навчання для підвищення своєї компетентності. Для цього ми співпрацюємо з широким колом провідних консалтингових компаній. Важко перелічити увесь спектр курсів, тренінгів, семінарів та інших форм підвищення кваліфікації, які було відвідано нашими співробітниками та результати яких запроваджені у діяльність Компанії. Окрему увагу приділяємо внутрішньому навчанню та наставництву.

— Що стало поштовхом для створення власної науково-дослідної лабораторії?

— Постійне прагнення до вдосконалення якості нашої продукції привело нас до розуміння необхідності власної лабораторії, яка дає змогу досліджувати властивості матеріалів та проводити їх випробування, також здійснювати контроль якості готової продукції. І цього року ми зробили це. Сучасна, забезпечена усім необхідним обладнанням та кваліфікованими кадрами, лабораторія вже є в структурі нашої компанії.

— Поділіться планами на майбутнє?

— Ми і надалі плануємо утримувати лідерські позиції в дорожній галузі Сумщини. Незабаром плануємо відкрити додаткові приміщення для нашого інженерного складу. Також постійно моніторимо новинки у дорожній спецтехніці, для того, щоб і наш автопарк не відставав від аналогічних європейських компаній. Не забуваємо також і про модернізацію виробництва.

Тому ми із надією дивимося у майбутнє, тим паче, що у наступному році оновлений Кабінет Міністрів виділяє рекордну суму на ремонт доріг. Будем обрати участь у тендерах і як завжди робити все якісно, щоб задоволеними лишалися і наші замовники, і учасники дорожнього руху.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: