Голова Нацполіції України визнав свою «неувагу» до Сумщини

18.09.2019

Як ми повідомляли, вчора, 17 вересня, у Сумах голова Національної поліції України Сергій Князєв представив нового очільника поліції Сумщини Руслана Пинягу. Пан Князєв також повідомив, що тепер уже колишній головний правооохоронець Сумщини Микола Лушпієнко

— Чому призначили очільником поліції області Руслана Пинягу?

— Він зарекомендував себе з позитивної позитивного боку саме в короткому періоді роботи керівника кримінальної поліції Сумщини. Це був такий навчальний проект. Ми направили його сюди.  І коли він досяг того, що нас задовільнило в роботі кримінальної поліції, ми даємо змогу стати керівником.

— Ви сьогодні похвалили сумський «КОРД», сказали, що це найкращий підрозділ України. А чим незадоволені в роботі поліції Сумщини?

— Мабуть, я більше незадоволений своєю роботою по відношенню до Сумщини. Протягом двох з половиною років, які я керую Національною поліцією України, Сумщина не отримувала достатньо матеріально-технічних засобів. Ми прийшли до рішення змінити це. Найближчим часом матеріально-технічне забезпечення сумських поліціянтів зміниться на краще.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: