У Глухові в занедбаному дитячому парку можна знімати фільм жахів

18.09.2019

Оповитий синявою їдкого диму, порослий травою, дитячий парк у Глухові створює похмуру атмосферу. Тематику хоррора доповнює попелище, що залишилися від згорілого днями будиночка. Вандалізм чистої води. Доповнюють сумну картину розкидані по території дерев’яні фігури мультяшних і казкових героїв. Старання умільців, які створювали для дітей атмосферу казки, пішли прахом.

І без того зубожіле місце відпочинку рік від року стає все гірше. Сьогодні воно цілком могло б стати відмінною декорацією для зйомок якогось трилера. Гуляючи тут, можна з цікавості зайти в кожен куточок, і всюди суцільна розруха. Зламані огорожі і лякає вечірня тиша — все це додає адреналіну. Нестійка дитяча психіка навряд чи готова до такої картини. Дорослим теж не особливо приємно тут знаходиться. І тільки підлітки не бояться, спокійнісінько цілуючись на лавочці.

Колись веселе і бажане місце для дітей та дорослих перестало цікавити владу, сюди не навідуються і комунальники. Прибирання проводилася тільки під час весняної толоки. Сьогодні благоустрій парку — доля підприємців, які орендують його для бізнесу. Покіс трави, прибирання сміття здійснюється, а ось відновлювати розруху люди не мають наміру. Втім, вони не зобов’язані цим займатися. А тим часом стрімкий процес руйнування запущений, і це справа не одного дня.

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: