Мер Терещенко передав свої повноваження і більше не приїжджає до Глухова

18.09.2019

Нарешті у просторах інтернету подав голос поки ще чинний міський голова Глухова. Відсвяткувавши у Києві своє 65-річчя, він задумався, чи не оголосити про свою політичну пенсію? Ще навесні він збирався бути Президентом, влітку хотів бути народним депутатом, запевняючи всіх у своїх силах, розумі й велетенському невикористаному потенціалі. Аж раптом такі песимістичні настрої… Втім, глухівчанам не звикати до маневрів мера Мішеля.

«Я багато разів говорив, що люди, старші 60 років, не повинні йти в політику, … це привілей молодших поколінь», – згадав він свої слова у пості на Фейсбуці. Він пише, що у результаті зради Порошенка та повного провалу його політики, у нас «не залишилося іншого вибору, ніж спостерігати, як влада переходить до рук покоління абсолютно невідомих людей». Отже, можна зробити висновок, що з командою Зе він не знайшов жодних точок дотику.

«Можливо, зараз, у 65 років, я занадто старий для політики, щоб чітко розуміти, чого хоче нове покоління? Може, пора вийти на пенсію? Мені б не хотілося, щоб мій син Нікола, який народився в Україні менше року тому, сказав мені у віці 18 чи 20 років: «Тату, ти не мав права виїжджати з Франції до України 20 років тому, і я зараз хочу жити у Франції, а не в Україні». Я зробив би усе, щоб цього не почути. Але я набагато менше оптимістично налаштований, ніж 5 років тому», – повідомляє мер Мішель.

За його словами, мером Глухова він залишається проти своєї волі, бо депутати не голосують проти його відставки. Тільки забуває додати – депутати його команди, бо, скоріше за все, дострокове складання повноважень не входить у плани його прибічників, для яких він дуже потрібен виключно у статусі «весільного генерала» з певними повноваженнями. «Відтепер я більше не приїжджаю до Глухова, … всі повноваження передав секретарю міської ради Олені Демішевій, яка докладає фантастичних зусиль, щоб підтримувати місто в належному стані навіть без затвердженого бюджету. Я думаю, що настав час повністю відійти від української політики і, натомість, дбати про свою сім’ю, про охорону спадщини моїх предків в Україні та про відновлення належної роботи нашого благодійного фонду», – заявив пан Терещенко.

nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: