На візит Єпіфанія в Суми його єпархія просить у Демури 20 літрів горілки

18.09.2019

У день Різдва Богородиці Єпіфаній Думенко відвідає Суми, з цієї нагоди його «клірик» попросив у глави лікеро-горілчаного підприємства «благодійної» горілки.

До редакції Союзу православних журналістів потрапив документ, який «клірик» ПЦУ «протоієрей» Петро Лоцько направив генеральному директору ТОВ «Горобина» Володимиру Демурі.

У документі «священнослужитель» повідомив підприємцеві, що в день Різдва Пресвятої Богородиці, 21 вересня 2019 року голова ПЦУ Єпіфаній Думенко прибуде до Сум.

Лоцько запросив директора ТОВ «Горобина» на урочистості з нагоди цього візиту і попросив у Демури благодійну допомогу у вигляді горілки.

«Просимо виділити благодійно спиртні напої для благодійного обіду в кількості 20 літрів горілки. Будемо вдячні за будь-яку допомогу», — написав «протоієрей» Петро Лоцько підприємцю.

В кінці послання представник ПЦУ закликав на допомогу директору лікеро-горілчаного заводу молитви святителя Миколая і всіх святих: «Молитвами святителя Миколая і всіх святих, нехай Господь благословить Вас на добрі справи».

spzh.news

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: