Дмитро Кірюхін привітав роменців, які прославляють місто

18.09.2019

Ромни яскраво і цікаво відзначили День міста. До визначної дати організували масу заходів, які розважали як місцевих мешканців, так і гостей. Роменці приймали численні поздоровлення та відзнаки з нагоди свята.

Зі щирими словами вітань до земляків звернувся депутат Сумської обласної ради Дмитро КІРЮХІН. «Наше місто має багатовікову історію, багатовікові традиції, є одним із найстаріших міст держави. Сподіваюся, що ті процеси, які зараз запущені – децентралізація, зміни, пов’язані з керівництвом – дадуть можливість нам із вами відбудувати таке місто, яким будуть пишатися наші нащадки», — зазначив він.

Дмитро Євгенійович привітав роменців, які прославляють місто не тільки в Україні, а й за її кордонами та вручив відзнаки від Сумської облради. Так, грамоту за  активну депутатську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток міста та з нагоди 76-ї річниці визволення міста від фашистських загарбників і святкування Дня міста Ромни отримала депутат РМР Віра МІРОШНИЧЕНКО. Грамотою також нагороджено директора КП «Ромникомунтепло» РМР Віталія МЕГУ

За високий професіоналізм, плідну працю, самовідданість у справі виховання талановитої спортивної молоді та вагомий внесок у створення позитивного спортивного іміджу країни подяку Сумської обласної ради оголосили Дмитрові БОГУШУ. Подяки також отримали  спортсменка, кандидатка в Майстри спорту Вікторія КАЙРИС і військовослужбовець,  учасников операції об’єднаних сил Ярослав ГОБДИЧ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: