У Сумську виправну колонію на таксі намагалися перекинути наркотики

18.09.2019

16 вересня під час перевірки відомостей, які надійшли до оперативного відділу Сумської виправної колонії,  що громадянин Скоробагатько Юрій Вікторович, який раніше відбував покарання в установі, та громадянин Бабенко Владислав Владиславович, використовуючи автомобіль служби таксі, мають намір здійснити перекид наркотичних речовин на територію охороняємого об’єкту, на шостій ділянці периметру установи, біля кімнати прийому посилок передач. В ході чого близько 15 год. 10 хв. в районі кімнати прийому посилок передач спільно з працівниками патрульної поліції м. Суми було помічено автомобіль марки «Део-Ланос», у якому знаходились вищевказані громадяни. Після чого було здійснено догляд даних громадян та автомобіля служби таксі. На задньому сидінні авто, де знаходився громадянин Скоробагатько Юрій Вікторович, було виявлено згорток обмотаний прозорим скотчем, скрізь який проглядалась речовина білого кольору.

Після чого на місце події було викликано слідчо оперативну групу Сумського відділу поліції ГУ НП в Сумській області. Під час догляду даного пакунку працівниками поліції було виявлено 7  пакунків з кристалоподібною речовиною білого кольору. Дану речовину було вилучено та поміщено до спецпакету.

По даному факту Сумським ВП ГУ НП в Сумській області було відкрито кримінальне провадження № 12019200440002758 від 16.09.2019 року за ознаками статті 309 ч.1 КК України.

Вищевказану подію внесено до «Книги обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події в Сумській виправній колонії (116)» за № 24 від 16.09.2019 року.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: