Лідер дорожніх комунікацій «Сумимостобуд» проводить аварійний ремонт мосту через залізницю у Білопіллі

18.09.2019

Компанія-лідер дорожніх комунікацій «СУМИМОСТОБУД» реалізує черговий проект: аварійний ремонт мостового переходу через залізницю у м. Білопілля на автомобільній дорозі Р-44 Суми-Путивль-Глухів км 47+824.

Наразі уже виконані роботи по демонтажу старого дорожнього полотна, зроблене армування та проведено бетонування монолітної залізобетонної плити.

Наступний етап: проведення робіт по спряженню монолітної плити із дорожнім покриттям, улаштування тротуарів, відновлення захисних шарів несучих конструкцій мосту та нанесення асфальтобетонного покриття.

Уже в цьому році роботи по аварійному ремонту мостового переходу через залізницю будуть завершені, повідомляють на сторінці ТОВ «СУМИМОСТОБУД» у Фейсбуці.

Ремонт виконується згідно з графіком, якісно і за доступними цінами, адже завдяки тому, що компанія «СУМИМОСТОБУД» сама виробляє цілий ряд будівельних матеріалів, є можливість і більш ретельно контролювати якість складових ремонту і пропонувати замовникам більш вигідні умови.

Замовити бетон та цементний розчин потрібної для Вас марки, цементно-піщану суміш, палі, фундаментні блоки та інші залізобетонні вироби  виробництва «СУМИМОСТОБУД» можна за номером: 050-407-78-79.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: