Не жени: у Сумах запрацювали табло-радари

19.09.2019

Інформаційні табло-радари швидкості руху автотранспорту, що з минулого тижня працювали в тестовому режимі, переведені в звичайний режим.

Як розповів заммера Максим Галицький, ці табло-радари подібні до тих, що навесні з’явились у Хмельницькому. Придбав їх для Сум БФ «Добро Ти». Також благодійники допомогли з витратними матеріалами для встановлення. Місце розміщення табло попереднього узгодили з поліцією та КП «Електроавтотранс», визначивши для встановлення дві опори (на вул. І. Харитоненка та вул. Героїв Крут). Спочатку табло-радари працювали у тестовому режимі, а нині вже у звичайному.

У разі дотримання швидкісного режиму інформаційне табло відображає реальну швидкість транспортного засобу цифрами зеленого кольору. При перевищенні – червоного.

Табло-радари застосовуються з профілактичною метою. Їхнє завдання звертати увагу водіїв на швидкість руху автівок, що в свою чергу має на підсвідомому рівні дисципліновувати кермувальників і змушувати їх дотримуватись безпечної швидкості. Прилади передадуть на баланс департаменту інфраструктури міста. Гарантійний термін роботи — три роки, повний середній термін служби – не менше шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: