Сумчани просять відремонтувати «повоєнну» дорогу біля диспансеру

19.09.2019

Зробиту безпечну та нормальну дорогу до дошкільного навчального закладу №20 «Посмішка» та до Сумського обласного клінічного лікарсько-фізкультурного диспансеру просить автор електронної петиції Володимир Шевченко.

«Ділянка на вулиці Лучанська від будинку №1 до буд. №45 має вигляд повоєнної… Іноді складається враження, що там пересувалася тяжка артилеристська техніка і танки… На цій ділянці має вже давно бути проведений капітальний ремонт. Ніхто ії ніколи не ремонтував і ремонтувати бажання не мають. Після кожної зими дорога ще більще руйнується, ями не об’їхати. Ті автовласники, які кожного дня їздять цим напрямком чудово розуміють всю суть проблеми.

Але головна суть цієї петиції, що на цій вулиці знаходиться Сумський обласний клінічний лікарсько-фізкультурний диспансер (м. Суми, вул. Лучанська, 44), в якому проходять лікування та реабілітацію люди з різноматнітними травмами. Також на цій вулиці знаходиться чудовий спеціальний дошкільний навчальний заклад №20 «Посмішка» (вул. Лучанська, 27), але батькам та їхнім дітям приходиться буквально щодня йти до садка по вкрай поганій дорозі. По цій дорозі не те що їхати неможливо, йти досить важко і травматично.

Дотепер міська рада ігнорувала звернення мешканців про необхідність ремонт дороги, посилаючись на відсутність грошей в бюджеті міста, проте на деяких вулицях нашого міста асфальт укладається майже щороку. Ще восени минулого року Сумським виконкомом була підтримана петиція: https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1327, але вже червень місяць, а ремонт дороги по вулиці Лучанська і досі не розпочато, тому повторно звертаємось до сумської влади закласти кошти в бюджет на 2020 рік на капітальний ремонт дороги по всі вулиці Лучанська.

Просимо громаду міста підтримати петицію. Нехай місто Суми буде європеським містом найкомфортнішим для життя не тільки на проспектах, але й на інших невеличких вулицях», — пише сумчанин.

Дата початку збору підписів: 19 вересня 2019 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 19 вересня петицію підписали 4 особи з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: