Екс-нардеп Медуниця покінчив зі спокійним життям і помчав на відпочинок в Іспанію

21.09.2019

Колишній народний депутат від Сум Олег Медуниця недовго сумував, що знову не потрапив до Верховної Ради України, і після пережитого післявиборчого стресу помчав відпочивати в Іспанію. Як і раніше, про всі переміщення за кордон він сповіщає через Фейсбук.

«Іспанія, Каталонія. Районна бібліотека, дитячий зал. От такі книжки тут дітям дають читати. Спитав чи є щось про Гітлера? Чомусь питання їх здивувало. Недобрався до них несамовитий дядечко Джо свого часу.)))» — написав Медуниця на своїй сторінці у соцмережі. 

Очевидно, помітивши на прилавку книгу про Сталіна, екс-нардеп вирішив потролити іспанців і запитав щось про Гітлера. От тільки в Іспанії навряд чи сприйняли дивні жарти українського політика про фашиста №1.

«За питання про Гітлера і Франко в Каталонії (де скоріш всього знаходиться шановний) можно легко отримати по пиці», — прокоментував пост Володимир Азанієв.

Стає цікаво, звідки у екс-нардепа кошти на іспанські курорти, якщо в статусі парламентарія він вимагав від держави гроші на прожиття в Києві?

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: