Донька помічниці екс-нардепа Медуниці використовує для агітації у школі рекламу російських політиків

22.09.2019

Цікавий факт оприлюднила у себе на сторінці в Фейсбук сумський журналіст та помічник екс-нардепа Олега Медуниці Олена Адаменко. Вона розмістила агітаційну рекламу своєї доньки, яка балотується в президенти школи.

І все було б нічого, якби реклама доньки Адаменко була не повністю скопійована із агітки російського політика Олексія Навального. Причому мова йде не тільки про аналогічні лозунги, а й навіть про використання тіла Навального та фону на якому зобрежно російське місто.

Саме цей факт помітив користувач Фейсбук Дмитро Москаленко, який навіть знайшов оригінал реклами Навального. Цікаво, що на такий плагіат, Олена Адаменко зауважила, що на навальному агітація не закінчується і є навіть агітки Путіна!

Хтось, можливо, зауважить, що Навальний є опозицією до діючої влади – так то воно так, але, наприклад, на питання чи збирається він повертати Крим Україні, якщо стане Президентом Росії, то політик відповів, що готовий провести там ще один референдум і навіть якщо Україні його не визнає, то Крим все одно залишиться частиною Росії. Що ж до використання агіток Путіна у школі – то тут взагалі питання стосується Служби Безпеки України.

От і виходиться якась дивна мораль у пані Адаменко (яка, до речі, є уродженкою все тієї є Росії і регулярно туди навідується “в гості”) – з одного боку вішає всім “лапшу” про свою любов і патріотизм до України, займається політикою, активно працюючи по завданню Олега Медуниці, а з іншого – у побуті спілкується російською мовою і не бачить нічого поганого в тому, що у школі її дитина розповсюджує агітки російських політиків…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: