Сумчани просять відремонтувати дорогу і тротуари на Шкільній, які не бачили цього 50 років

23.09.2019

На сайті Єдиної системи місцевих петицій зявилося нове звернення від сумчан: «Ремонт дороги по вул.Шкільна від перехрестя вул.Шкільна, вул.Шкільна5, вул.Д.Галицького». Автор петиції Олександр Остапенко від імені місцевих мешканців висловлює велике прохання прокласти асфальт дороги та пішохідних тротуарів по по вул.Шкільна та вул.Шкільна,5, які не ремонтувалися уже 50 років.

«Ми не одноразово зверталися за допомогою по будівництву дороги, проте наші прохання не були включені до бюджету міста до витратної статті. Адже на цих вулицях живуть мешканці міста, які являються платниками податків. Дуже багато транспорту проходить через наші вулиці з пенсіонерами, які йдуть до Пенсійного фонду. Саме зараз з осінньою погодою в сезон дощів пересуватися по цим вулицям, як пішоходам так і машинам дуже проблематично і саме в цей час найбільше згадують всіх хто причетний до облаштування дворів, тротуарів та доріг», — ідеться у тексті звернення.

Олександр Остапенко також звертає увагу, що саме з допомогою електронної петиції на їхніх вулиці вдалося зробити освітлення від Пенсійного фонду до вулиці Д.Галицького.

Збір підписів триватиме 45 днів. Підтримати петицію можна тут.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: