На Сумщині затримали жінку, яка переправляла дівчат у російські борделі

23.09.2019

Мешканка Миколаївської області під «патронатом» російських правоохоронців переправляла дівчат до РФ для надання інтимних послуг. Оперативники спецслужби встановили, що українка, яка з 2013 року проживає у Москві, організувала підбір та переправлення через кордон жінок для «роботи» у сфері надання інтимних послуг на території Росії. Жінка підбирала українок з різних областей через об’яви в інтернет-мережі та через своїх спільників «працевлаштовувала» дівчат до московських борделів.

Правоохоронці затримали зловмисницю у Сумській області на міжнародному автомобільному пункті пропуску «Бачівськ» під час спроби переправлення через кордон трьох мешканок Кіровоградщини. Наразі у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України, затриманій оголошено про підозру.

Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин справи та інших осіб, причетних до торгівлі людьми.

Операція проводилась співробітниками УСБУ в Кіровоградській області спільно з Нацполіцією і за участі Сумського прикордонного загону Східного регіонального управління ДПСУ під процесуальним керівництвом прокуратури Кіровоградської області, повідомляє офіційний сайт СБУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: