Службові особи КП «Шляхрембуд» привласнили бюджетні кошти?

24.09.2019

Слідчий суддя Ковпаківського райсуду Сум Галина Корольова ухвалою призначила комплексну судову економічну та будівельно-технічу експертизи у справі про можливе привласнення коштів під комунальним підприємством «Шляхрембуд». Про це стало відомо з єдиного державного реєстру судових рішень.

За версією слідства, службові особи КП «Шляхрембуд» СМР привласнили бюджетні кошти під час будівництва нової дороги по вул. Романа Атаманюка шляхом неукладання близько 200 метрів пішохідної доріжки. Мова йде про договір про закупівлю робіт за державні кошти між Управлінням капітального будівництва та дорожнього господарства СМР та КУ «Шляхрембуд» СМР, яким передбачено здійснення капітального ремонту дороги від Курського ринку до ЗОШ № 7.

30 липня цього року було проведено огляд місця події. Під час нього було встановлено, що на ділянці, яка починається на перехресті вул. Романа Атаманюка, 24 та Г. Чібісова, 2, а закінчується біля в`їзду до буд. 21, що по вул. Романа Атаманюка зі сторони ринку «Курський», відсутнє асфальтне покриття на пішохідній доріжці. Крім цього, встановлена інша ділянка, яка розташована біля буд. № 2 та теплотраси по вул. Романа Атаманюка, на якій на пішохідній доріжці також відсутнє асфальтне покриття. Ці ділянки виявлені по правій стороні дороги до школи № 7. Укладання тротуару на цій ділянці передбачено відповідно до робочого проекту.

Суддя клопотання слідчого про призначення експертиз задовільнила. На вирішення експертиз суд поставив питання:

— Чи відповідають фактично виконані роботи на об`єкті «здійснення капітального ремонту дороги від Курського ринку до ЗОШ № 7» проектно-кошторисній документації?

— Якщо не відповідають фактично виконані роботи проектно-кошторисній документації на даний об`єкт, то в чому саме та яка вартість робіт, які не виконано або які не відповідають проектно-кошторисній документації на даний об`єкт, у чому відмінність та які норми законодавства це порушує?

— Чи відповідають фактично виконані роботи вимогам будівельних норм та правил?

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: