На Сумщині поліцейський врятував сусідку від телефонних шахраїв

24.09.2019

Жити по-сусідству з полісменом — вигідно і економно для сімейного бюджету. У цьому переконалася 83-річна жителька Лебедина. Коли телефонний шахрай прийшов до жінки додому за грошима, начебто, щоб врятувати від в’язниці її онуку, коп через паркан почув підозрілу розмову та вирішив відразу діяти. Скрутив злодія та викликав підмогу.

«Телефонні аферисти, які намагалися видурити у 83-річної жінки 80 тисяч гривень навіть не підозрювали, що у її сусіда такий гострий слух. Коли телефонний шахрай прийшов до жінки додому за грошима, начебто щоб врятувати від в’язниці її онуку – коп через паркан почув підозрілу розмову та вирішив відразу діяти. Скрутив злодія та викликав підмогу. Виявляється 33-річний затриманий – приїхав із сусідньої області і за подібною схемою вже ошукав трьох пенсіонерів», — розповіли у студії.

Злочинцю загрожує до 5 років ув’язнення, а жінка тепер називає свого сусіда янголом-охоронцем.

«Треба 80 тисяч, ну ти хоч 40, якщо в тебе нема, то піди до сусідів позич у кого-небуть. Ой боже, чую, як наче й не Олени голос, думаю це ж точно афера, воно в голові крутиться, але й те переборює», — каже пенсіонерка Галина Костянтинова.

«Почав прислухатись і чую розмову, що її онука попала в ДТП і вимагають в неї гроші, всі які в неї є гроші. Підозрюваний нічого не відповідав тільки казав, що Дядь Саш, відпусти. Я кажу я не дядь Саша і відпускати тебе ніхто не буде. Дочекалися працівників, приїхали і затримали», — розповів молодший інспектор групи реагування поліції охорони Сумської області Ігор Стариченко.

tsn.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: