На Сумщині влаштували благодійний концерт на підтримку сім’ї з двома онкохворими дітьми

24.09.2019

23 вересня на площі Миру в Конотопі відбувся благодійний концерт «З надією на життя». Захід влаштували на підтримку сім’ї Петрушенків. Про це у Фейсбуці повідомила начальниця відділу у справах молоді та спорту Конотопської міської ради Ольга Качура.

Нагадаємо, що в обох дітей Наталії Петрушенко — 21-річного Костянтина та 3-річної Камілли — виявили онкозахворювання. Костянтин Дяченко — випускник Політехнічного технікуму КІСумДУ. Уже понад рік сім’я бореться за його життя. Діагноз — медулярний рак. У травні гострий лімфобластний лейкоз виявили у 3-річної Камілли Петрушенко, сестри Костянтина. На її лікування також потрібні кошти, яких у родини не вистачає.

Це вже другий концерт, який проводять у центрі міста на їх підтримку. Тоді вдалось зібрати 12 806 гривень. До концертів долучилися вихованці галузей культури й освіти міста, а також студенти вищих навчальних закладів.

Загалом, під час другого заходу зібрали 14 008 гривень. Кошти перерахують на банківську картку мами, яка разом із Костею вилетіли на лікування у Стамбул. Там на хлопця чекає операція. Каміла наразі з бабусею знаходиться в обласній лікарні.

Допомогти родині можна, перерахувавши кошти на банківську карту Наталії Петрушенко: 5168 7422 1545 9664 (ПриватБанк).

konotop.city

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: