Підготовка сумських навчальних закладів до опалювального сезону обійшлася в 3 млн

24.09.2019

На засіданні виконавчого комітету Сум керівники профільних структурних підрозділів звітували про готовність міських лікувальних та освітніх закладів до опалювального сезону.

За словами начальника управління освіти Антоніни ДАНИЛЬЧЕНКО, на заходи з підготовки навчальних закладів до опалювального сезону було передбачено 2 млн 950 тис. грн. «На сьогодні усі заклади освіти, підпорядковані Управлінню освіти міської ради, отримали акти готовності до опалювального періоду. У міський навчально-виборничий комбінат було закуплено паливних брикетів на 160 тис. грн, облаштовано систему дистанційної передачі даних вузлів обліку природного газу в Піщанській і Верхньопіщанській школах», – сказала начальник управління освіти.

Цього року проведено капітальних ремонтів на 33 млн грн, ремонтні роботи стосовно збереження теплоенергії повністю виконано у 40 закладах освіти. Також за Програмою енергоефективності закладів бюджетної сфері, за останні чотири роки виконано повну термомодернізацію семи закладів освіти, ще семи – частково. На стадії завершення робіт з термомодернізації перебуває будівля школи № 22.

Щодо закладів охорони здоров’я в. о начальника відділу Олена ЧУМАЧЕНКО повідомила: сім із восьми установ отримали акти готовності до роботи в опалювальний період. «У міській клінічній лікарні № 4 проводяться роботи з перепідключення до централізованого опалення. Відповідно до плану роботи будуть завершені до 15 жовтня», – зауважила посадовиця.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: