У Сумській ОДА проведуть «кастинг» для підприємців, які хочуть на бізнес-сесію до Німеччини

24.09.2019

З 15 по 19 жовтня на Сумщині пройдуть Дні програми Федерального міністерства економіки та енергетики Німеччини «Fit for Partnership with Germany» («Готуємося до партнерства з Німеччиною»). Заходи будуть для підприємців Сумщини, які хочуть розвивати співпрацю з Європейським Союзом та Німеччиною зокрема.

Програма заходів на 15 жовтня 2019 року:

10.00-16.00 — Бізнес-майстерня «Співробітництво з Німеччиною. Міфи та реальність». Теми для обговорення: Шукаємо партнера в Німеччині: пастка першого контакту; Бар’єри виходу на ринки Німеччини; Чого чекають німці від українських компаній, чого ми чекаємо від німецьких партнерів?; Готуємо презентацію свого проекту для німецьких партнерів.

16.00-18.00 — інтерв’ю на бізнес-сесію в Німеччині.

Для участі у бізнес-майстерні та інтерв’ю необхідно заповнити реєстраційну форму до 11 жовтня 2019 року. Контактний телефон – (0542) 62 08 47. Місце проведення: м. Суми, майдан Незалежності, 2, 6 поверх, кабінет 115 Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації. Більше інформації про програму та про групи відборів за посиланням https://ukraine.managerprogramm.de/. Тривалість бізнес-сесії: один місяць. Мова: англійська (для окремих форматів – російська). Умови фінансування: Федеральне міністерство економіки та енергетики Німеччини покриває більшість витрат учасників (крім проїзду з України до Німеччини і з Німеччини до України). Вимоги до кандидатів на бізнес-сесію у Німеччині: наявність відповідної освіти; досвід роботи в сфері економіки та підприємництва щонайменше 1 рік; наявний потенціал компанії для розвитку економічної кооперації з німецькими партнерами, знання англійської мови (для окремих форматів – російської). Посилання на аплікаційні форми для кандидатів на інтерв’ю

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: