З’явилися подробиці смертельного будівництва в Сумах

25.09.2019

Як ми повідомляли, 23 вересня у Сумах на будівництві по вулиці Заливній, 13 загинув працівник. На об’єкті, який зводить ТОВ “Топаз” на замовлення «Сумської девелоперської компанії», будівельний кран придавив чоловіка 1975 року народження.

За словами начальника відділу комунікації ГУ Нацполіції в Сумській області Ельвіри Біганової, повідомлення про подію надійшло до Сумського відділу поліції о 16:10. Працівники поліції, які прибули на місце події, встановили, що під час проведення робіт із розвантаження цегли краном несподівано стався злам стріли — вона впала на чоловіка, який від отриманих травм загинув. Померлий був працівником, який у той час виконував роботи на будівельному майданчику.

У поліції дану подію кваліфікували за статтею 271 частиною другою Кримінального кодексу України. Це порушення законодавства у сфері охорони праці, що призвело до загибелі людини. У рамках кримінального провадження слідчими Сумського відділку поліції вже направлено клопотання до Ковпаківського суду з проханням надати дозвіл на вилучення відповідних документів для того, аби Держпраця змогла провести свою перевірку і відповідні висновки. Підозри нікому не були оголошені, оскільки ще тривають слідчі дії та немає результатів відповідних експертиз.

Ельвіра Біганова про вчорашню трагедію на будівництві у Сумах, де краном вбило людину

Ельвіра Біганова про вчорашню трагедію на будівництві у Сумах, де краном вбило людину

Опубліковано Суми Сьогодні / Sumy.Today Середа, 25 вересня 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: