У ДТП з перекинутою автівкою з’явилися цікаві подробиці

26.09.2019

Як ми повідомляли, вчора, 25 вересня, у Шостці сталася ДТП, в якій перекинулася «Газель». Наразі з’явилися цікаві подробиці аварії.

Про дорожньо-транспортну подію на одній із вулиць Шостки в поліцію повідомив перехожий. На вказане місце виїхали співробітники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативної групи. Як з’ясували правоохоронці, 38-річний водій ВАЗ-2103 не пропустив на перехресті «Газель», що рухалася в цей час по «головній дорозі». У результаті зіткнення «Газель» перекинулась і стався вилив палива.

Водії обох транспортних засобів не постраждали, автомобілі зазнали механічних ушкоджень.

Під час огляду прилеглої до місяця аварії території поліцейські знайшли у кущах кілька підозрілих пакетів, вмістом яких виявились… свіжозрізані коноплі. Як з’ясували правоохоронці, пакети належали одному з водіїв-учасників ДТП. Намагаючись приховати заборонений вантаж від правоохоронців, він після аварії заховав їх у кущі. За словами самого чоловіка, наркотичне зілля назбирав на дачних ділянках поблизу Шостки та віз додому. Там збирався їх висушити та використати для власного вжитку.

Відтак, правоохоронці не лише задокументували обставини та наслідки ДТП, а й факт зберігання та перевезення наркотичної сировини. У поліції вже відкрили кримінальне провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту», в рамках якого ведеться досудове слідство. Шанувальнику дурман-зілля загрожує чималий штраф або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням чи навіть позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: