Сумчанка травмувалася, впавши в яму, розриту тепловиками

26.09.2019

За словами мешканців будинку № 20/1 на пр. Лушпи, щороку поруч з їхнім будинком тепловики щось розривають. Але щоб хтось проводив роботи, люди не бачили. Тобто розривають перед щорічними випробуваннями, а потім просто засипають назад. У нинішньому році, після того, як ця яма з’явилася знову, ініціативна група вирушила на прийом до мера. Але їх в Сумській міськраді переадресували до заступника мера Олександра Журби. Там сумчанам довго розповідали про стан тепломереж і пообіцяли, що яму закопають. У цей же день поруч з ямою з’явилися труби. Значить, будуть-таки проводитися роботи, подумали люди. Але не так сталося, як гадалося. Труби до ранку зникли. І все…

І ось сьогодні вранці один з мешканців вийшов із дому і побачив собаку, який жалібно скиглив біля цієї ями. Підійшовши ближче, він побачив там жінку. Голова сумчанки була в крові. Глибоке розсічення… Від допомоги вона наполегливо відмовлялася. Проте, сумчанин довів її додому. Вже там викликали швидку і жінку відвезли в лікарню.

Виявилося, що яма не з усіх боків огороджена. Туди звалилася собака. Жінка спробувала її витягнути і таки витягла, але впала в неї сама.

Сумчанка травмировалась, упав в разрытую тепловиками яму

Сумчанка травмировалась, упав в разрытую тепловиками ямуПо словам жильцов дома 20/1 по пр.Лушпы каждый год рядом с домом тепловики проводят разрытие. Но чтобы кто-то проводил работы, люди не видели. Т.е. разрывают перед ежегодными испытаниями, а затем просто засыпают обратно. В этом году, после того, как эта яма появилась снова, инициативная группа отправилась на прием к мэру. Но их в СГС переадресовали к зам.мэра Журбе. Там сумчанам долго рассказывали о состоянии теплосетей и пообещали, что яму зароют. В этот же день рядом с ямой появились трубы. Значит, будут-таки проводиться работы, подумали люди. Но, как бы ни так. Трубы к утру исчезли. Работ не проводили. И вот сегодня утром один из жильцов вышел из дома и обратил внимание на собаку, которая жалобно скулила возле этой ямы. Подойдя ближе, он увидел женщину, которая лежала на дней. Голова сумчанки была в крови. Глубокое рассечение… От помощи она настойчиво отказывалась. Тем ни менее, сумчанин довел ее домой. Уже там вызвали скорую и женщину отвезли в больницу.Оказалось, что яма не со всех сторон ограждена. Туда свалилась собака. Женщина попыталась ее вытащить и таки вытащила, но упала в нее сама. Видео предоставлено автором (свидетелем событий)

Опубліковано Один дома Сумы Четвер, 26 вересня 2019 р.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: