Рятувальники Сумщини — з новими джипами

26.09.2019

25 вересня до Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області прибули два нових автомобіля: спеціальна аварійно-рятувальна машина легкого типу САРМ-Л (FORD «RANGER») та спецавтомобіль для служби безпеки дорожнього руху (RENAULT «DUSTER»).

Дану техніку було отримано від Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Повнопривідний пікап «Ford» дозволятиме оперативно доставляти рятувальників у будь-яку місцевість, у тому числі важкодоступну не зважаючи на пору року. Автомобіль обладнаний всім необхідним сучасним обладнанням для проведення першочергових аварійно-рятувальних робіт при ДТП та інших надзвичайних подіях, для пошуку постраждалих та надання їм необхідної домедичної допомоги.

Спецавтомобіль на базі «Renault», обладнаний необхідним спорядженням для забезпечення безпеки дорожнього руху на місці надзвичайної події, проведення першочергових заходів по встановленню обставин та попередніх причин дорожньотранспортних пригод. Також за допомогою даного авто здійснюватиметься супроводження колон з особовим складом, пожежної та аварійно-рятувальної техніки, транспорту, що перевозить вибухонебезпечні предмети.

Загалом за останніх два роки пожежно-рятувальні підрозділи Сумщини отримали від держави 14 нових автомобілів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: