На Сумщині жінка збиралася годувати домашню худобу коноплями

26.09.2019

Подія сталася днями в селі Тучне Білопільського району.

Про те, що одна з жительок району вирощує у своєму господарстві коноплі, працівники поліції дізналися під час проведення операції «Мак-2019». Отримавши санкцію на обшук, вони завітали до 59-річної жінки додому. Справді, на подвір‘ї, у саду та на городі рясніли чималі коноплі. Правоохоронці нарахували загалом 112 рослин.

Сама жінка пояснює, що коноплі посіяла та вирощувала задля… годування худоби, ы про законодавчу заборону займатися таким аграрництвом начебто нічого не знала.

Поліцейські увесь «корм» вилучили, а за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками за ч. 1 ст. 310 КК України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». Тепер жінці доведеться постати перед Законом і пояснити мотиви свого вчинку в суді. Їй загрожує сплата чималого штрафу, або арешт до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

На Сумщині жінка збиралась годувати домашню худобу… коноплями

На Сумщині жінка збиралась годувати домашню худобу… коноплямиПодія сталася днями в селі Тучне Білопільського району, що на Сумщині. Працівники місцевої поліції вилучили з селянської садиби більше сотні кущів коноплі. Як пояснила сама власниця, вона збиралася коноплями годувати худобу.Про те, що одна з жительок району вирощує у своєму господарстві коноплі, працівники поліції дізнались під час проведення операції «Мак-2019». Отримавши санкцію на обшук, вони завітали до 59-річної жінки додому. Справді, на подвір‘ї, в саду та на городі рясніли чималі коноплі. Правоохоронці облікували загалом 112 рослин.Сама жінка пояснює, що коноплі посіяла та вирощувала задля… годування худоби. І про законодавчу заборону займатися таким аграрництвом начебто нічого не знала.Поліцейські увесь «корм» вилучили, а за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками за ч. 1 ст. 310 КК України "Посів або вирощування снотворного маку чи конопель". Тепер жінці доведеться постати перед Законом і пояснити мотиви свого вчинку в суді. Їй загрожує сплата чималого штрафу, або арешт до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.Відділ комунікації поліції Сумської області

Опубліковано Поліція Сумської області Четвер, 26 вересня 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: