Сумчанці, яка впала в яму, вириту тепловиками, необхідна операція

27.09.2019

Як ми повідомляли, вчора, 26 вересня, біля будинку №20/1 на пр. Лушпи в Сумах сталася надзвичайна подія. Сумчанка впала в яму, яку біля під’їзду вирили тепловики.

Сьогодні потерпіла знаходиться в лікарні у важкому стані. Результати томографії невтішні. У жінки — внутрішньочерепний крововилив, забій головного мозку. На даний момент лікарі не коментують нічого. Постраждалій вводять препарати, вона постійно перебуває під наглядом, буде операція.

Але це ще не все. Її чоловік, дізнавшись про діагноз лікарів, пережив серцевий напад і в даний час сам знаходиться в лікарні, куди його доставила швидка допомога. Він насилу розмовляє. Але все ж вдалося дізнатися, що приїжджала поліція, яка зафіксувала факт травмування. Нібито відкрито кримінальне провадження (у поліції цей момент зараз поки перевіряється).

З боку тепловиків ніхто не приходив і не цікавився здоров’ям постраждалої. Посильну допомогу сім’ї робить той самий молодий чоловік, який вчора знімав відео і допоміг жінці дістатися додому.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: