У Сумах студент-іноземець штовхнув водія автобусу, конфлікт розбирала поліція

27.09.2019

Інцидент стався 27 вересня в автобусі №59 «Веретинівка — Баси», повідомляє прес-служба КП «Електроавтотранс».

Група іноземних студентів, зайшовши у салон на зупинці «Обласна лікарня», почали масово передавати кошти за проїзд. При чому, за підрахунками водія транспортного засобу, сума отриманих від пасажирів коштів не відповідала кількості людей. Видавши квитки по факту отриманих грошей, працівник підприємства рушив згідно маршруту.

За словами свідків (які спілкувалися з екіпажем поліціянтів), студент з Нігерії, до якого квиток не дійшов, вирішив з’ясувати ситуація на власний розсуд. Пройшовши від задніх дверей до водія, хлопець 1999 р.н. самовільно взяв пачку квитків, відірвав один, а решту повернув. На намагання водія зупинити неправомірні дії пасажира (адже водій є матеріально відповідальною особою, а дані дії розцінюються як привласнення майна), останній штовхнув кермувальника у плече, коли той завершував поворот з вул. Г. Крут на пр. Лушпи.

Аби не спричинити аварійної ситуації на дорозі, водій, доїхавши до зупинки «10-й мкрн», припинив рух на маршруті та викликав поліцію. Згодом до поліції приєдналася слідчо-оперативна група, яка опитала учасників конфлікту та свідків. За даним фактом правоохоронці склали протокол. Далі у конфлікті розбиратимуться слідчі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: