Ігор Перепека: «Знову сумські вулиці від снігу чиститимуть «козирям», «тузам» і «королям»»

30.09.2019

Депутат Сумської міськради Ігор Перепека стурбований питанням, наскільки відповідально з боку влади здійснюватиметься розчищення доріг від снігу. Річ у тому, що з 700 вулиць КП «Шляхрембуд» у зимовий період буде розчищати тільки 100. Як заявили на комунальному підприємстві, за ними закріплена саме така кількість, до того ж, провулки, двори, тротуари сюди не входять.

«А що ж робити решті вулиць? Ходити принижуватися, випрошуючи, щоб їх звільнили від снігової навали? Телефонувати директору КП «Шляхрембуд», який не завжди бере слухавку? Наприклад, район вулиці Кругової, де завжди затоплює, що там творитиметься взимку, як бути людям?» — резонно запитує Ігор Перепека.

Коли вулиці засипає снігом, люди в першу чергу звертаються не до мера, не до чиновників, а до своїх депутатів, хоча саме міська влада має забезпечувати порядок і дбати про безпеку сумчан, щоб ті не калічилися на зледенілих дорогах. У той же час, як показує досвід попередніх років, вулиці починають розчищати на 4-5-й день, увагу приділяють центру, а до околиць добираються вже в останню чергу.

«Якщо сказати образно, то у Сумах вулиці від снігу спочатку чистять «козирям», а потім – «тузам» і «королям»», — говорить депутат.

Ігор Перепека готує відповідне звернення до міської ради щодо вирішення цього питання.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: