У Глухівському ліцеї школярок посвятили в панянки

30.09.2019

Сьогодні, 30 вересня, у день ушанування пам’яті Святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії Глухівський ліцей-інтернат святкував вагому й радісну подію: традиційну посвяту учениць 7-Б класу та дівчат 8-Б, 9-Б і 10-Б класів, які долучилися до дружного колективу учнів у цьому році, у паняночки.

Не просто так було обрано для посвяти саме цей день, адже Віра, Надія і Любов уособлюють у собі кращі риси, притаманні дівчині, жінці, матері – віру в краще майбутнє своїх дітей і Батьківщини, надію на добро і справедливість, любов до родини, до людей. А Софія – це втілення розуму та жіночої мудрості.

Педагоги освітнього закладу прагнуть виховати паняночок вправними господинями, відповідальними й люблячими мамами, дружинами.

Особливою теплотою було пронизане слово директора ліцею-інтернату Ірини Терещенко, яка дала паняночкам цінні настанови до майбутнього життя й щиро пораділа з ними сьогоднішньому святу.

Також з вітальним словом до старшокласниць звернулись депутат Сумської обласної ради Надія Вайло (варто зазначити, що депутатський корпус Сумської обласної ради завжди радо допомагає ліцею-інтернату, бере активну участь у його житті й це свято не оминув увагою), заступник міського голови Маріанна Васильєва, начальник відділу освіти Глухівської міської ради Людмила Васянович, а від імені батьків – Олена Васіна.

Право зачитати урочисту обітницю шляхетної панянки було надано учениці 7-Б класу Копійці Дарині. Щемно й радісно водночас було слухати хор юних голосів, що промовляли текст обітниці. Нехай же сьогоднішній день стане для юних паняночок вдалим трампліном до подальшого успішного життя, нехай їм щастить в усіх починаннях, а добрі настанови педагогів проростуть у серцях добром.

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: