Шостку визнали «Містом стартапів»

01.10.2019

Сьогодні, 1 жовтня, в Києві завершився традиційний форум Kyiv Smart City Forum 2019, в рамках якого відбулася щорічна церемонія нагородження міст-лідерів із впровадження інноваційних рішень в інфраструктуру. Були відзначені кращі міські проекти, громадські та державні ініціативи в 5-ти номінаціях: «Відкрите інноваційне місто» (за успішне залучення жителів до процесів управління містом на основі використання інформаційно-комунікаційних технологій), «Краща транспортна модель міста» (за найвищі стандарти в розвитку міської транспортної інфраструктури), «Найкомфортніше місто для життя» (за найвищі стандарти проживання і високий рівень задоволеності населення), «Місто стартапів» (за підтримку запуску нових інноваційних проектів і технологічних рішень з метою вдосконалення міського простору), «Екологічно відповідальне місто» (при використанні розумних технологій для захисту і відновлення міської екосистеми).

У форумі взяла участь і делегація з Шостки. Зокрема, команда IT-центру. Вони були удостоєні нагороди за реалізацію в Шостці соціальних ІТ-стартапів.

«Сегодня имел честь получить награду для родного города на Всеукраинском конкурсе Smart Misto 2019 в рамках ежегодного форума Kyiv Smart City Forum в номинации «Город стартапов». Именно в нашем городе были реализованы несколько наших с Oleksandr Andrusenko социальных ІТ-стартапов. Спасибо всем, кто нам помогал и верил в нас! Заслуженная награда направляется домой! Всем добра!»- повідомив на своїй сторінці в Фейсбуці завідувач електромеханічним відділенням хіміко-технологічного коледжу Шосткинського інституту СумДУ Павло Пата.

shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: