У Сумській виправній колонії була «Буря»

02.10.2019

1 жовтня у Сумській виправній колонії  провели загальний збір персоналу установи за умовним сигналом «Буря – 4» та проведено загальний обшук.

Перед проведенням обшукових заходів керівництвом установи провело стройовий огляд, на якому було перевірено вміст тривожних валіз, посвідчень, наголошено на дотримання заходів безпеки, прав і свобод засуджених, та осіб взятих під варту. Під час шикування начальник відділу нагляду і безпеки  розподілив особовий склад по групам та було визначено, які саме об’єкти вони перевірять.

Обшук було проведено на всіх об’єктах житлової та промислової зони установи. В результаті виявлено та вилучено ряд заборонених предметів, серед яких мобільні телефони – 11 шт., гральні карти – 12 шт., металева пластина, заточена з одного боку, мобільна гарнітура – 3 шт. та інше, а на порушників режиму тримання складено відповідні матеріали та вжито заходи дисциплінарного впливу.

Начальник установи Анатолій Гуменюк зауважив, що проведення подібних заходів дає можливість належно підтримувати правопорядок в установі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: