Подробиці ДТП, в якій пошкодили газопровід

02.10.2019

Повідомлення про ДТП з двома потерпілими до конотопської поліції надійшло вчора близько десятої ранку. Водій ВАЗівки збив на пішохідному переході двох братів віком 32-х та 28-ми років. У результаті — старшого доправили до місцевої лікарні, молодшому викликані лікарі «швидкої» надали допомогу без подальшої госпіталізації.

Що стосується водія, то неподалік місця ДТП він виїхав на узбіччя дороги, і його легковик «зустрівся» з трубою розподільчого газопроводу. Витік газу, що стався в результаті зіткнення, ліквідували терміново викликані спеціалісти газової служби.

Працівники поліції, які прибули на місце події, запропонували чоловіку пройти відповідне обстеження на вміст алкоголю в крові, і в результаті прилад показав більше 4-х проміле.

Відтак, на місці події працівники поліції склали на нього одразу два адміністративні протоколи — за статтею 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху) та статтею 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння). Автомобіль вилучений та поміщений на спецмайданчик, перевірки за фактом ДТП тривають.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: