Пікет на рельсах: Мерія Сум заборгувала залізниці майже 5 мільйонів

02.10.2019

Про розмір боргу повідомила начальник відділу прес-служби Сумської міськради Ольга Семениста. За її словами, «Укрзалізниця» виставляє Сумській міській раді борг у сумі 4,9 млн грн. У бюджеті ж на цей рік закладено 1 млн грн, з яких 660 тис. грн уже сплачено.

Нагадаємо, через борг Сумської міської ради за перевезення пільговиків приміські потяги «Укрзалізниці» перестали зупинятися у спальному мікрорайоні Сум на вул. Героїв Крут, звідки тамтешні пенсіонери звикли їздити на дачі. У зв’язку з цим сьогодні близько десятка сумчан вийшли на залізничну колію і зупинили потяг приміського сполучення.

Як повідомила Ольга Семениста, Сумський міський голова Олександр Лисенко сьогодні мав розмову з керівництвом Сумської дирекції «Укрзалізниці», результатом якої стала домовленість про підписання додаткової угоди стосовно заборгованості. Крім того, це питання виноситься на позачергову сесію Сумської міськради, яка призначена на 16 жовтня. Про причини заборгованості перед «Укрзалізницею» пані Семениста повідомила, що вона пов’язана із недонаповненням міського бюджету.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: