Біля Тростянця перекинулася маршрутка з пасажирами, є постраждалі

03.10.2019

Подія сталася сьогодні, близько опів на шосту ранку, на автошляху між Боромлею та Тростянцем. Намагаючись уникнути зіткнення на дорозі з дикою твариною, водій маршрутки допустив з‘їзд транспортного засобу на узбіччя. Автобус перекинувся набік, в результаті аварії двоє людей госпіталізовані, ще один звернувся за лікарняною допомогою в медзаклади обласного центру.

Про ДТП з потерпілими, що сталося на 50-му кілометрі автодороги Суми-Тростянець, на спецлінію «102» повідомили лікарі бригади «швидкої допомоги».

На виклик негайно виїхали керівники місцевого відділення поліції, слідчо-оперативна група та експерти.

«На місці події з‘ясувалось, 38-річний водій автобуса Мерседес-Спринтер, намагаючись уникнути зіткнення з дикою твариною, що раптово вискочила на проїжджу частину, різко загальмував, і авто вилетіло на узбіччя дороги, де й перекинулось, — коментує подію Дмитро Станішевський, т.в.о.начальника Тростянецького відділення поліції. – Транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень, в результаті аварії потерпіли кілька пасажирів. Двоє з них наразі знаходяться у тростянецькій лікарні, ще один звернувся за допомогою до спеціалістів медичних установ обласного центру».

Наразі на місці події працюють поліцейські, з‘ясовуючи причини та обставини того, що сталося. За результатами попередньої перевірки буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: