Відчула себе справжньою королевою: Малозабезпечена глухівчанка — про свою участь на центральному ТБ

03.10.2019

Малозабезпечена багатодітна 45-річна глухівчанка, яка відвідала києвське телебачення, відчула себе справжньою королевою. Як ми повідомляли, телеканал «Україна» вирішив зробити цю жінку героїнею свого шоу.

Із понеділка, 30 вересня, проходять зйомки програми. Уже ввечері суботи жіночка захоплено розповідала знайомим у телефонному режимі, що такого в її житті ще ніколи не було. Вірі дали солідну суму грошей на особисті витрати, аби вона могла побалувати себе чим хоче. Організували прогулянку по столиці – возили на дорогому автомобілі, фотографували, брали інтерв’ю. Під камерами глухівчанка розчулилася та вилила всю душу – все, що накипіло за 45 років.

Жінка була на сьомому небі від щастя. За три доби участі в проєкті Яцина відкрила для себе багато чого нового: апартаменти в готелі, столичні частування, гримерку з професійними майстрами макіяжу та перукарями, дизайнерами одягу та іншими спеціалістами, про яких вона в Глухові навіть і не чула. А може, й чула, але в її соціальному статусі неможливо було скористатися послугами професійних салонних візажистів, консультантів. Що ж стосується заповітної мрії, то, згідно з умовами проєкту, до виходу програми в ефір не дозволено про це розповідати та писати. Тож чекайте продовження історії…

kourier.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: